Contactează-ne:
0750.482.682

Coșul dvs. este gol

Categorii
Informații
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea și prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Modalități de Livrare și Plată:

1. Livrare GRATUITĂ:
Dacă valoarea produselor din comandă depășește suma de 399 lei, costul expedierii prin curierat către ORICE LOCALITATE din România, este GRATUIT!

2. Livrare în București și zona metropolitană:
Livrările se fac exclusiv prin firme de curierat: 
Fan Courier, Bookurier, DPD, Sameday,, TNT Express, Cargus, Stack Curier, Toya Curier: 19,90 lei/colet*, timp de tranzit 12-48 ore;

3. Livrare în alte localități :
Livrările se fac exclusiv prin firme de curierat : 
Fan Courier, GLS Curier, DPD, TNT, Cargus, Sameday, Toya Curier: 29,90 lei/colet*, timp de tranzit 24-72 ore

*preț pentru primul kilogram; fiecare kilogram suplimentar adaugă câte 1 Leu costului livrării.

Modalități de Plată:
   
1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
2. Prin Ordin de Plată (pentru persoane juridice si fizice). Plata prin O.P. se face doar în baza facturii proforme emise de motoVIP.ro la cerere, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Livrarea se va face în momentul confirmării plății.
3. Numerar către curier în momentul livrării produselor la adresa dumneavoastră. Valoarea produselor este cea din momentul lansării comenzii pe site.

În cazul opțiunii de plată " Online prin card bancar " veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision de la deținătorul de card!Magazinul online motoVIP.ro este deținut de către Motovip Services SRL și respectă în totalitate legislația și reglementările valabile pe teritoriul României și Uniunii Europene.
Produsele comercializate sunt autorizate și omologate de către organismele europene și nu încalcă drepturile de copyright sau securitate în exploatare.
Tarifele afișate sunt cele de vânzare și nu includ costurile de expediere; societatea Motovip Services SRL nu este plătitoare de TVA.

MOTOVIP SERVICES S.R.L.

CUI: 42957403
Nr. Reg.Com.: J40/10409/2020
Sediu: str. Ștefan Luchian 1, sector 2, București 023957
Cont IBAN: RO60 BTRL RONC RT05 6395 5801
Banca Transilvania, sucursala Moșilor
spacer

www.motovip.ro folosește cookies. Continuarea navigării pe site se consideră acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.