Contactează-ne:
0750.482.682

Coșul dvs. este gol

Categorii
Informații
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea și prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Termeni și condiții

Utilizarea site-ului de comerț electronic motoVIP.ro implică acceptarea prezenților termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. MotoVIP.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricând online accesând paginile siteului.

INTRODUCERE
Acest site este proprietatea MotoVIP.ro. Site-ul este gazduit de serverele companiei Rospot srl din Romania si SUA. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. făcute de Rospot srl ne cerem scuze dar intreaga responsabilitate o are Rospot srl. Totodata aceasta companie este responsabila de buna functionare a site-ului. MotoVIP.ro isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare.

COPYRIGHT
Intregul continut al acestui site www.motovip.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea MotoVIP.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul MotoVIP.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI 
MotoVIP.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESP0NSABILITATILOR 
MotoVIP.ro NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA SI NU POATE FI FACUTA VINOVATA PENTRU PAGUBELE APARUTE PRIN FOLOSIREA IN ORICE FEL A PRODUSELOR ACHIZITIONATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE. ACEST SITE DE WEB SI MATERIALELE AFERENTE SUNT OFERITE "ASA CUM SUNT" SI "ATAT CAT SUNT DISPONIBILE" FARA GARANTII DE NICI UN FEL. MotoVIP.ro NU OFERA NICI O GARANTIE, IN MOD EXPRES NICI IMPLICIT, IN CEEA CE PRIVESTE INCLUSIV DAR FARA LIMITARE LA, FUNCTIONAREA ACESTUI SITE, INFORMATIA, CONTINUTUL, MATERIALELE SAU PRODUSELE DE PE SITE PRECUM SI POTRIVIREA LOR PENTRU UN ANUMIT SCOP. VIZITATORII SUNT DE ACORD IN MOD EXPRES CA FOLOSIREA ACESTUI SITE SI CUMPARAREA PRODUSELOR SE FACE PE PROPRIUL RISC. MotoVIP.ro NU GARANTEAZA CA ACEST SITE, SERVERELE SALE SAU MAILUL TRIMIS DE LA MOTOVIP.RO SUNT LIPSITE DE VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE DAUNATOARE. MotoVIP.ro NU GARANTEAZA CA PRODUSELE ACHIZITIONATE VOR ARATA IDENTIC CU IMAGINEA DE LA DESCRIEREA DE PE SITE SI NU GARANTEAZA CA IN SPECIFICATIILE TEHNICE ALE PRODUSULUI NU VOR APAREA MODIFICARI FATA DE SPECIFICATIILE OFERITE IN PAGINILE DE PREZENTARE ALE RESPECTIVULUI PRODUS.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE 
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de MotoVIP.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. MotoVIP.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

SECURITATEA INFORMATIILOR 
Nivelul de securitate a tranzactiilor, a sesiunilor de cumparare si de introducere a datelor personale este in conformitate cu cerintele acestei industrii pe plan mondial, folosind un certificat digital SSL de 128 de biti eliberat de o autoritate recunoscuta international. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. MotoVIP.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

PARTENERI 
MotoVIP.ro are contracte de revanzare (re-seller) cu importatorii unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

DECLINAREA RESPONSABILITATII 
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, MotoVIP.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) MotoVIP.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv MotoVIP.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de MotoVIP.ro pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. MotoVIP.ro nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului si service-ului autorizat de acesta. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de MotoVIP.ro dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor MotoVIP.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de catre MotoVIP.ro de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei MotoVIP.ro nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

PROMOTII SI CONCURSURI 
MotoVIP.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. MotoVIP.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

GREȘELI DE TIPĂRIRE 
MotoVIP.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE 
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. MotoVIP.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact at motovip.ro .

CONDITII LEGALE 
MotoVIP.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE ȘI CONFLICTE 
Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul MotoVIP.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între MotoVIP.ro și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. în cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Fiind de acord cu aceste Termene si Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

spacer

www.motovip.ro folosește cookies. Continuarea navigării pe site se consideră acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.