Contactează-ne:
0750.482.682

Coșul dvs. este gol

Categorii
Informații
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea și prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT):
Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 12 RATE fără dobândă.


Sunt incluse în programul STAR Card  cardurile de cumpărături:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici si plățile online devin mai simple ca oricând:

rate fără dobândă  perioada de grație de până la 56 de zile comision zero la cumpărături   plăți sigure pe internet

Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.
0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă
*8028  Apelabil din orice rețea natională, fixă și mobilă
0264.594.337  Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional


Prin card de credit emis de BCR:

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR! Ai RATE fără dobândă și reduceri la comercianții parteneri!

Plătește prin cardul tău de credit BCR pe www. motovip.ro si beneficiezi de oferta standard de 12 rate fara dobândă!
Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

•             BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
•             BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
•             MasterCard GOLD EUR
•             EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.


Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 
•             Aplica acum pe  www.bcr.ro sau
•             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul "Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
•             Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumparaturi!


Prin card de credit emis de BRD Finance:

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :
-        alegi produsele dorite
-        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 
a)     plata cu perioadă de grație de până la 47 de zile :  0% dobândă pe parcursul perioadei de grație,  0% comision pentru tranzacția efectuată.
b)     plată în rate cu 0% dobândă, alegând  durata  de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.


Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și opțiunile de plată, precum și  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.


Prin card de credit emis de Alpha Bank:

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)
Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.


·         Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;
Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
·         Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
·         Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
·         Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.


Prin card de credit emis de First Bank:

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!
Plateste prin cardul tau de credit pe www.motoVIP.ro si poti beneficia de 12 rate fara dobanda!
Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:
·         Visa Franklin
·         Visa Exclusive Gold
·         Visa Business Standard
·         Visa Business Gold


Pentru a plăti online cu cardul în rate trebuie să:
Alegi opțiunea de plată "Online prin card bancar”
Introduci datele cardului
Specifici numărul de rate dorit.
Plățile online se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigură tranzacțiilor on-line un nivel sporit de securitate.
Aplică acum pentru un card de cumpărături First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contactează-ne la 021 303 69 69!

Start la cumpărături !
spacer

www.motovip.ro folosește cookies. Continuarea navigării pe site se consideră acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.