Contactează-ne:
0750.482.682

Coșul dvs. este gol

Categorii
Produse accesate
Informații
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea și prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Viziera Airoh Spark, Valor, ST501, clara

Cod produs: 20013260

Marca: Airoh

Livrare în: 5-8 zile lucratoare

 

Viziera Airoh Spark, Valor, ST501, clara

Viziera pregatita pentru Pinlock (Airoh 052547) potrivita pentru următoarele casti Airoh:
- Airoh Valor
- Airoh ST501
- Airoh Spark

Viziere pregatite Pinlock - sistemul Pinlock oferă o protecție eficientă împotriva aburirii neplăcute ale vizorului. O lentilă de inserție Pinlock anti-aburire (nu este inclusă) se atașează la viziera exterioară pregătită Pinlock prin intermediul a doua știfturi mici. Camera de rupere termica etanșa dintre lentilă și viziera asigură o vedere clară și sporește semnificativ siguranța rutieră.

Siguranța pe primul loc! Nu conduceți niciodată cu o viziera zgâriata sau aburita. Noaptea zgârieturile și matuirea reflectă iluminatul stradal și/sau farurile care se apropie, ceea ce provoacă orbire. Ploaia poate face acest efect mai pronunțat. Nu călători niciodată în întuneric cu o viziera fumurie. Înlocuiți o viziera uzata în timp util. Când plecați într-o drumetie lunga, luați întotdeauna o viziera de rezervă.

Vă rugăm să rețineți: folia Pinlock nu este inclusă.

20013260
Adăugați un comentariu
Nume Localitate Email

Completați comentariul dumneavoastră:

spacer

www.motovip.ro folosește cookies. Continuarea navigării pe site se consideră acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.